Bokmässan

Praktisk information

För utställare- och arrangörer av scenprogram.


Vem kan ställa ut på Internationella torget?
Internationella torget är ett nätverk av organisationer, myndigheter och förlag som arbetar med globala utvecklingsfrågor och mänskliga rättigheter.

Monterplats på Internationella torget bokas genom Bokmässan. Anmäl ditt intresse att vara utställare här.

 


 

Intresseanmälan scenprogram
Alla utställare på Internationella torget ges utan kostnad att genomföra ett scenprogram. För att anmäla Ditt intresse att genomföra ett scenprogram. Kontakta:
Patrik Desthon, patrik.desthon[at]palmecenter.se.


Scen

Scenen är centralt belägen på torget. Här pågår programmet hela tiden utan avbrott. Samtalet är i centrum på denna scen. Varje dag inleds med ett lite längre frukostseminarium på 45 minuter där arrangören bjuder besökarna på frukost. Så snart vi har scenprogrammet kan du läsa om det!

 


 

Internationella Torget är ett nätverk av organisationer, myndigheter och förlag som arbetar med globala utvecklingsfrågor och mänskliga rättigheter. Dessa aktörer hittar Du såväl som utställare som arrangörer av program på vår scen.

Ofta knyts kontakter mellan utställande organisationer som leder till samverkan i andra sammanhang. Är Din organisation intresserad av nätverket? Kontakta projektledningen för mer information.

patrik.desthon[at]palmecenter.se

Följ oss på Instagram!

Instagram did not return a 200.

Kika på Instagram